ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΤΕΛ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ 210 8 80 80 80
Χαιρετισμός Προέδρου
Εκ μέρους των μετόχων, των εργαζομένων και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΤΕΛ Νομού Αττικής Α.Ε., σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μας.

Στόχος της ΚΤΕΛ Ν. Αττικής Α.Ε. είναι η άμεση και ασφαλής εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του Νομού Αττικής στις καθημερινές του μετακινήσεις.

Οι νέες τεχνολογικά προηγμένες εγκαταστάσεις μας σε σχέση με τα συστήματα εντοπισμού των επιβατικών οχημάτων που διαθέτουμε και καταγραφής τόσο των διαδρομών κατά την εκτέλεσή τους, όσο και των συνθηκών που επικρατούν στα οχήματά μας, παράλληλα με τον υπερσύγχρονο στόλο μας, συνεισφέρουν ήδη στην καλύτερη, ασφαλέστερη και πιο άνετη εξυπηρέτηση του επιβατικού μας κοινού.

Για το λόγο αυτό ακριβώς, όλοι εμείς στην ΚΤΕΛ Ν. Αττικής Α.Ε. αισθανόμαστε υπερηφάνεια, μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Υπερηφάνεια και χαρά, διότι αυτό που πιστέψαμε γίνεται πλέον πραγματικότητα, και ικανοποίηση διότι μπορούμε πλέον να προσφέρουμε στο κοινό μας υπηρεσίες Ευρωπαϊκού και Διεθνούς επιπέδου.

Για να φτάσουμε εδώ, διανύσαμε ένα μαραθώνιο, με δρομέα ένα δυναμικό και ομαδικό πνεύμα που είχε αφετηρία ένα σκοπό και τέρμα ένα στόχο: «Να επιτύχουμε». Πιστεύω, τα καταφέραμε. Εσείς τελικά θα κρίνετε το αποτέλεσμα από τις προσφερόμενες παροχές και υπηρεσίες μας.

Συγχαίρω και ευχαριστώ όλους εκείνους που με αφοσίωση και σκληρή εργασία συνεισφέρουν στο σκοπό μας.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε καθημερινά για τις μετακινήσεις σας και σας διαβεβαιώνω πως οι προσπάθειές μας για καλύτερες υπηρεσίες θα συνεχιστούν. Το σήμερα, είναι απλώς μια καλή αρχή. Η φιλοσοφία μας στοχεύει πάντοτε στην ποιοτική, καλύτερη και ασφαλέστερη δική σας εξυπηρέτηση. Προς αυτήν την κατεύθυνση υποσχόμαστε να συνεχίσουμε και στο μέλλον. Ελπίζουμε καθημερινά να νιώθετε τη διαφορά. Τη διαφορά που σας υπόσχεται η ΚΤΕΛ Ν. Αττικής Α.Ε.

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΤΕΛ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε.